Vraag gratis vakantietoezicht aan!

De vakantie is in het land! Een trip naar de zon, een weekendje weg, een avontuurlijke reis naar een verre bestemming of een midweek aan de Belgische kust, het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die de zomer biedt...

Tijdens uw afwezigheid kan u op beide oren slapen. Onze diensten houden een oogje in het zeil en voeren, indien u dit wenst, regelmatig controle uit aan uw woning. U hoeft enkel een aanvraag in te dienen. Vanaf nu kan zelfs op eenvoudige wijze via het digitaal loket op de homepage van onze website.

De politiezone biedt aan alle inwoners van Destelbergen, Melle, Merelbeke en Oosterzele gratis afwezigheidstoezicht aan! Terwijl u van de rust geniet op reis, patrouilleren onze medewerkers op regelmatige tijdstippen aan uw woning. Zij doen een rondgang en controleren of alles in orde is. U kan een contactpersoon naar keuze opgeven welke wij inlichten indien er iets fout gelopen zou zijn.

Het enige wat u hoeft te doen, is een aanvraag indienen. Wat moet u hiervoor doen?

U kan via het digitaal loket op de homepage van onze website een aanvraag doen en deze digitaal overmaken. Hierna ontvangt u een e-mail waarin uw aanvraag wordt bevestigd. Klik hier om de aanvraag digitaal te doen.

Indien u dit wenst kan u ook het aanvraagformulier afdrukken en manueel invullen. Het ingevulde formulier dient dan te worden binnen gebracht in één van onze vier commissariaten.

Voor u op reis vertrekt kan u misschien kennis nemen van de brochures "Checklist voor ik vertrek".

Wij wensen u alvast een deugddoende vakantie toe!

Labels