Twee verdachte personen gevat aan Merelbeke-station

Op zondag 15 november 2020 trof een patrouille van de politiezone Regio Rhode & Schelde in de omgeving van Merelbeke-station twee verdachte personen aan. Uit de omstandigheden bleek dat ze enkele gestolen voorwerpen bij zich hadden.

politiecombi

Zondagnamiddag rond 16:10 uur merkte een politiepatrouille van de zone Regio Rhode & Schelde ter hoogte van Merelbeke-station twee personen op die zich verdacht gedroegen. Bij verdere controle bleken zij in het bezit van een rugzak en een aantal GSM’s die niet van hen waren. Uit het eerste onderzoek ter plaatse bleek dat deze voorwerpen eerder op de middag gestolen waren uit een geparkeerd voertuig in de onmiddellijke omgeving van het station.

Het duo, een 29-jarige vrouw uit Wetteren en een 30-jarige man uit Gent, werd gearresteerd en in opdracht van het parket Oost-Vlaanderen onmiddellijk verhoord. De lokale recherche onderzoekt nu, samen met het parket, of deze personen de diefstal effectief gepleegd hebben en of zij nog in aanmerking komen voor andere feiten. In afwachting van het resultaat van dat onderzoek werden zij maandagvoormiddag opnieuw in vrijheid gesteld.

Labels