Speel op veilig, geef dieven geen kans!

12 december 2014 - De Politiezone Regio Puyenbroeck en de Politiezone Regio Rhode & Schelde (Destelbergen-Melle-Merelbeke-Oosterzele) slaan de handen in elkaar en zullen dit jaar extra waakzaam zijn tijdens de eindejaarsperiode tussen 10 december 2014 en midden januari 2015.

Er zal gericht gepatrouilleerd worden in de omgeving van handelszaken en warenhuizen. Dit project past volledig in de doelstellingen van het zonaal veiligheidsplan van de beide politiezones.

Met de patrouilles proberen we diefstallen gewapenderhand te voorkomen tijdens de sluitingsuren van handelszaken. Daarnaast werken we ontradend met betrekking tot het plegen van gauw- en winkeldiefstallen en met betrekking tot het plegen van diefstallen in en van voertuigen. Het startschot van de campagne werd in de acht gemeenten van de twee politiezones gegeven. De wijkinspecteurs trokken op pad om de affiche van deze campagne af te geven aan de handelszaken samen met een begeleidend schrijven. Hierin wordt ook opgeroepen om verdachte handelingen snel te melden via het nummer 101 om te vermijden dat er kostbare tijd verloren gaat.

Samen voor veiligheid. Uw veiligheid, onze opdracht.

Labels