Loop samen met ons voor het goede doel!

Het laatste weekend van juni zal in Merelbeke voor de 8ste keer de ATS Run worden gelopen. Deze loopwedstrijd, georganiseerd door ATS Groep, de gemeente Merelbeke, onze politiezone en de loopvereniging STAX, brengt de laatste jaren heel wat lopers en joggers uit Merelbeke en omliggende gemeenten samen op dit sportief en recreatief evenement.

Hopelijk kunnen we jullie talrijk begroeten op zondag 28 juni 2015 !

De ATS Run is in de eerste plaats een recreatieve estafettemarathon (EKIDEN) gelopen door 6 lopers die samen de marathonafstand van 42,195 km afleggen. De lopers lopen respectievelijk 5 km, 10 km, 5 km, 10 km, 5 km en de laatste loper vervolledigt de afstand met 7.195 km. De ATS Run is dan ook de gelegenheid bij uitstek om samen met één team of meerdere teams van vrienden en kennissen deze sportieve uitdaging aan te gaan! Een start-2-run lessenreeks vormt een ideale voorbereiding.

Naast de Ekiden wordt er eveneens een KIDS Run en individuele run van 5 km en 10 km georganiseerd voor personen die niet aan een volledig team geraken.

Door deel te nemen steun je eveneens het goede doel. De integrale opbrengst van de ATS Run wordt dit jaar geschonken aan 2 goede doelen: VZW De Heide (Merelbeke) en Multifunctioneel centrum Sint-Jozef (Gent).

Wil je op de hoogte blijven van de ATS Run, volg ons dan op facebook (www.facebook.com/AtsRun) of neem een kijkje op www.atsrun.be. Je vindt er alle praktische informatie. Wie inschrijft voor 3 juni geniet van het voordeeltarief!

Labels