Persbericht woensdag 28 augustus 2019

pizza

Diefstal autobatterijen

Gisterenmorgen omstreeks 09u30 kreeg de PZ Meetjesland Centrum melding van een diefstal te Sint-Laureins, Krabbendijk. In een landweg daar staan een landbouwtractor en kraan voor het rooien van bomen De eigenaar stelde vast dat de batterij van zowel de tractor als de kraan werden gestolen. Een getuige zou een verdacht gezien hebben op de plaats van de diefstal. Op basis van zijn getuigenis wordt het opsporingsonderzoek verder gezet.

Diefstal met braak

Gisterenmorgen kreeg de PZ Meetjesland Centrum melding van een inbraak in een woning gelegen in de Desiré Goethalsstraat te Eeklo. De bewoonster was enkele dagen afwezig geweest. Tijdens haar afwezigheid werd er ingebroken in de woning via een slaapkamerraam aan de achterzijde van de woning. De buit bedroeg juwelen voor een grote waarde.

Exhibitionisme

De PZ Meetjesland Centrum heeft de afgelopen 14 dagen reeds drie meldingen gekregen dat er een exhibitionist zou rondlopen in de Lembeekse bossen. Volgens de getuigen gaat het om een man van ongeveer  30 jaar oud met blond bros haar, gekleed in sportieve kledij. De feiten zou zich enkel overdag voordoen.

Volgens de vrouwelijke slachtoffers had de man zich telkens zo goed als volledig ontkleed, toonde hij zijn geslachtsdelen en begon vervolgens te masturberen. De politie vraagt om zo snel mogelijk melding te maken als iemand de exhibitionist zou opmerken.

Begin van brand

Afgelopen nacht omstreeks 01u30 kreeg de PZ Meetjesland Centrum melding van een begin van brand in een appartement gelegen in de D. Goethalsstraat te Eeklo

Een vrouw  stak een pizza in de oven en nam ondertussen een douche. Er zat nog papier/karton onder de pizza toen deze in de oven werd gestoken en er ontstond rookontwikkeling waardoor er rook in het appartement was en het brandalarm luid afging  in het appartementsgebouw. De brandweer kwam ter plaatse voor het uitzetten van het alarm en verluchten van het appartement. De vrouw was bevangen van de rook en werd naar het ziekenhuis AZ Alma gevoerd waar ze na verzorging mocht beschikken.

Labels