De grote verkeersquiz

Denkt u ook dat het niet slecht zou zijn als iedereen op tijd en stond zijn verkeerskennis eens zou opfrissen? Met De Grote Verkeersquiz heeft de Vlaamse Stichting Verkeerskunde al vier jaar een leuke formule om verkeersdeelnemers aan te moedigen hun kennis over verkeer en mobiliteit te testen en bij te schaven. Bovendien kun je er leuke prijzen mee winnen. Van 1 tot 31 oktober kun je deelnemen aan de online quiz via www.degroteverkeersquiz.be . Vorig jaar bereikten we bijna 60.000 deelnemers, we hopen dit record te verbreken.

Daarom willen we u vragen om ons daarbij te helpen. Dat kun je doen door van 1 tot 31 oktober een link op de website van uw gemeente of politiezone te plaatsen. Je vindt banners en het logo in de bijlage. Je kunt doorlinken naar http://www.degroteverkeersquiz.be. Je kunt ook promotie maken via je facebookpagina, via twitter, het lokale infoblad of via andere kanalen. We sturen u een promotekstje in bijlage.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. En vergeet zelf niet mee te quizzen, misschien gaat u wel naar huis met de hoofdprijs, een reischeque van 2.000 euro!

Labels