Baloise Belgium Tour 2014

Voor het vierde jaar op rij doet de Baloise Belgium Tour Lochristi aan.

Zo is Lochristi niet alleen de startplaats van de eerste rit, maar organiseren ze ook opnieuw de ploegenvoorstelling. Lochristi ontvangt op 27 en 28 mei o.a. kleppers als Tom Boonen, Philippe Gilbert, André Greipel, Tony Martin, Niki Terpstra, Sep Van Marcke én Lochristinaar Gijs Van Hoecke.

Baloise Belgium Tour 2014

Presentatie ploegen - dinsdag 27 mei Op dinsdag 27 mei van 18.15u tot 20.30u stelt wielerjournalist Michel Wuyts alle deelnemende ploegen voor op een groot podium op de N70 (Dorp-Oost), vlakbij de kerk. In een tent ter hoogte van Edugo organiseren we een VIP-café. Voor dit VIP-café kan je geen kaarten kopen, enkel genodigden en sponsors hebben toegang.

Start eerste rit - woensdag 28 mei De startzone bevindt zich op de N70 tussen de Stationsstraat en Bosdreef. Vanaf 10u zullen langs beide zijden alle ploegbussen en wedstrijdwagens opgesteld worden. De renners komen dan het wedstrijdblad tekenen op het startpodium vlakbij de Burgemeester Vermeulenlaan. Presentator van dienst is Michel Wuyts.

De start van de rit vindt plaats om 11.25u op de N70 ter hoogte van Edugo. Na een plaatselijke ronde door onze gemeente doorkruist het wielerpeloton een tweede maal het centrum van Lochristi. In de Koning Albertlaan ter hoogte van het postkantoor vindt om 12u de allereerste tussensprint van de Baloise Belgium Tour plaats. Nadien zetten de renners koers richting aankomstplaats Buggenhout.

Labels