07/02/2020 Resultaten verkeerscontroles

Deze week deden we verschillende verkeerscontroles in onze politiezone

auto

In Zelzate op de Westkade is de toegelaten snelheid 50km/u. 27 van de 171 gecontroleerde voertuigen reden er te snel. De hoogst gemeten snelheid was 104km/u. In de Stationstraat werden in de zone 30 geen overtredingen vastgesteld. Op de Assenedesteenweg organiseerden we een drugs en alcoholcontrole. Er werden 34 bestuurders gecontroleerd, één blies positief. Er werd een persoon aangetroffen die geseind bleek te zijn.

In Wachtebeke controleerden we uw snelheid in de Melkerijstraat. Er werden 267 voertuigen gecontroleerd, 22 bestuurders reden er sneller dan de toegelaten 50km/u. In het kader van recente inbraken werden bovendien bijkomende, anonieme patrouilles uitgevoerd.

In Moerbeke-Waas werden 46 bestuurders aan een drugs en alcoholcontrole onderworpen. Eén bestuurder bleek onder invloed van verdovende middelen en een andere blies positief. Verder werd nog een proces-verbaal opgesteld voor het rijden zonder geldige verzekering. In de Damstraat werden 2 parkeerovertredingen vastgesteld.

In Lochristi controleerden we uw snelheid in de Rechtstraat, Bastelare, de Hijftestraat en de Beukendreef. In het totaal werden er 1736 wagens gecontroleerd, 311 bestuurders reden sneller dan 50km/u. In Dorp-West werden 15 bestuurders gecontroleerd op het rijden onder invloed van verdovende middelen. Er was één bestuurder met een positieve speekseltest. In het kader van recente inbraken werden bovendien bijkomende, anonieme patrouilles uitgevoerd.

#SamenVoorVeiligheid

Labels