Zelzate – inbreuken Covid19

Op dinsdagavond 8 december rond 19:20u werden onze diensten in kennis gesteld dat er in een appartementsgebouw te Zelzate opvallend véél personen aanwezig waren.

auto

Er kon snel een appartement gelokaliseerd worden waar maar liefst 35 personen werden aangetroffen. Het ging om 21 (jong)volwassenen en 14 kinderen. In het appartement was een verjaardagsfeest aan de gang. De organisator van het feest, een man van Duitse nationaliteit, bleek al eerder betrapt te zijn bij het plegen van inbreuken op de Covid19-maatregelen.Ook verschillende aanwezigen stonden reeds geregistreerd voor het overtreden van deze maatregelen. Het Parket Oost-Vlaanderen werd in kennis gesteld van de feiten. De organisator zal worden gedagvaard om voor de rechtbank te verschijnen. Een zittingsdatum is nog niet gekend. Voor alle andere aanwezigen met uitzondering van de kinderen werden er coronapv’s opgesteld.

Politiezone Regio Puyenbroeck ziet strikt toe op de naleving van de maatregelen met betrekking tot Covid19. Het Parket Oost-Vlaanderen kan voor inbreuken hierop een gevangenisstraf tot 3 maanden vorderen en/of een geldboete tot 4500€.

Labels