Meld stormschade via het e-loket

Vanaf deze namiddag raast de storm Ciara over ons land. Onze inwoners kunnen bij gevaarlijke situaties rekenen op de steun van de Brandweerzone Centrum.

storm

Meld stormschade bij voorkeur via de brandweer . Is de situatie levensbedreigend? Bel dan 112! De brandweerzone en politiezone staan ter uwer beschikking.

Je melding via het e-loket komt binnen in de dispatching van de brandweerzone Centrum. De meest dringende meldingen worden prioritair behandeld. Bij een groot aantal meldingen zal de interventiewachttijd toenemen. Opnieuw aanmelden is echter niet nodig. Dringende interventies zoals brand gaan uiteraard altijd voor. Contacteer de brandweer niet voor schade die je na de storm zelf kan (laten) opruimen of als er geen gevaar dreigt. De brandweer neutraliseert gevaarlijke situaties zoals bomen die dreigen te vallen, loshangende dakgoten, enzovoort. Bij normale weersomstandigheden wordt hiervoor een factuur opgemaakt. Bij extreme weersomstandigheden is deze dienstverlening gratis als je als bewoner als 'goede huisvader' omgaat met je woning en aanhorigheden.

Voor meer informatie over de brandweer kan je terecht op de website van de Brandweerzone Centrum

Labels