05/08/2021: Geen vakantie voor onze flitser

Sinds de start van de zomervakantie controleerden onze ploegen uw snelheid op verschillende locaties.

flits

In Lochristi werden in totaal 3.771 voertuigen gecontroleerd, 21% daarvan reed te snel.

Enkele uitschieters: In de Leemstraat werd maar liefst 53% van de voertuigen geflitst, één laagvlieger reed er 129 km/u in de bebouwde kom. In Windgat reed 35% van de gecontroleerde voertuigen te snel.

In Moerbeke-Waas controleerden we 2.892 voertuigen, 9% daarvan reed te snel. De hoogst gemeten snelheid was 122 km/u in een zone waar de snelheid beperkt is tot 70 km/u. We stelden de meeste snelheidsovertredingen vast in de Heirweg, 22% van de gecontroleerde voertuigen reed er te snel.

In Wachtebeke werden in totaal 3.230 voertuigen gecontroleerd. 9% van de bestuurders hield zich niet aan de snelheidsbeperking. De grootste uitschieter werd geflitst op de N449,. Een bestuurder haalde er een snelheid van 118 km/u. De meeste overtredingen werden vastgesteld in de Groenstraat, 23% van de voertuigen hielden zich niet aan de snelheidsbeperking van 50 km/u.

De beste leerling in de klas is de gemeente Zelzate, slechts 3% van de gecontroleerde voertuigen reed er sneller dan toegestaan. We stelden het hoogste aantal overtredingen vast op de Westkade, daar reden 17 van de 248 gecontroleerde voertuigen te snel. De grootste overtreding werd vastgesteld in de Kanaalstraat. Een bestuurder werd er betrapt aan een snelheid van 90 km/u waar een beperking geldt van 50 km/u.

#Samenvoorveiligheid

Labels