01/04/2022 Lochristi - Winkeldieven aangehouden

Politiezone Regio Puyenbroeck werd op 31 maart opgeroepen voor een winkeldiefstal in Lochristi. De vier verdachten werden snel gevat en gearresteerd. In opdracht van het Parket Oost-Vlaanderen werden zij voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent die hun aanhouding heeft bevolen.  

combi

Op donderdag 31 maart zag een alerte getuige hoe vier mannen in een handelszaak langs de Antwerpsesteenweg in Lochristi tal van kledingstukken meenamen zonder ze aan de kassa aan te bieden. Na melding van het voorval haastten de interventieploegen van Politiezone Regio Puyenbroeck zich ter plaatse. Drie van de vier verdachten werden onmiddellijk gevat en gearresteerd. Even later troffen de ploegen in de directe omgeving ook de vierde verdachte en het voertuig van de winkeldieven aan. In de wagen werd een grote partij winkelwaren zonder kasticket teruggevonden. 

De vier mannelijke verdachten, tussen 23 en 26 jaar oud, zijn gekend bij de politiediensten voor diefstallen in Limburg en Antwerpen. Het Parket Oost-Vlaanderen heeft de vier verdachten voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent. Zij werden aangehouden.

Bent u getuige van verdachte handelingen? Twijfel niet en bel het noodnummer 101. #samenvoorveiligheid. 

Labels