Geslaagde jobdag - '100% (FL)IK'

Wie altijd al droomde van een job als (Gentse) flik kon gisteren (22/02) terecht op onze jobdag. Meer dan 100 flikken-in-spe vonden hun weg naar het IVV- Instituut, waar onze eerste infoavond plaats vond. De aanwezigen kregen informatie over de selectieprocedure, het werk als politieman/-vrouw en konden kennis maken met échte Gentse flikken.

Op 3 februari ging onze marketings- en rekruteringscampagne van start. Onder de noemer "100% (FL)IK" willen we vooral een ruim en meer divers publiek aanspreken en willen we jong talent aantrekken. Een divers politiekorps maakt het immers gemakkelijker om goed om te gaan met de realiteit én de identiteit van de stad Gent.

Programma

De succesformule van voorgaande edities werd behouden. Vertegenwoordigers van verschillende operationele diensten (ID, WD, VD en DOA), beroepenvoorlichters, collega's van de federale rekruteringsdienst en vertegenwoordigers van de Provinciale Academie voor Urgentiediensten en Lokale Overheden (PAULO) staan weer paraat voor een antwoord op alle vragen van de bezoekers.

Ook een aantal van onze ambassadeurs waren aanwezig en maakten de aanwezigen warm voor een job als Flik met hun verhalen en ervaringen.

Infoavond 15/03

Heb je de infoavond van 22/02 gemist en wil je ook graag eens kennis maken met enkele echte Gentse flikken? Niet getreurd! Op woensdag 15 maart 2017 vindt onze tweede infoavond plaats. Place to be: Dienstencentrum Ledeberg- Ledebergplein 30 - 9050 Gent Ledeberg.

Er is slechts één voorwaarde: schrijf je tijdig in = minimum één week op voorhand - ten laatste op 8 maart.

Alle informatie vind je op de website www.honderdprocentflik.be

Labels