Volg ons ook op Facebook

Om het met de woorden van Erik Van Looy te zeggen: "Het is gebeurd!". Deze ochtend omstreeks 11.00 uur zijn we gestart met een pagina op Facebook. Volg jij de Gentse Flikken-pagina al?

Met onderstaande post hebben we deze ochtend onze pagina officieel geopend.







































Sociale media

Om onze dienstverlening te optimaliseren en beter te kunnen voldoen aan de wensen van de burger hebben we gekozen voor een integraal en geïntegreerd beheer van sociale media binnen onze algemene werking. Nadat we in maart 2016 onze eerste stappen op Twitter hebben gezet, zijn we vandaag gestart met een pagina op Facebook.

Facebook en Twitter

Sinds deze ochtend kan je de Politie Gent nu ook volgen via de Facebook-pagina Gentse Flikken. Daarnaast blijven we uiteraard ook communiceren via Twitter. Sinds 30 maart 2016 zijn we daar actief met de gebruikersnaam @GentseFlikken.

Zowel Twitter als Facebook zijn extra communicatiekanalen voor de Gentse politie en geen kanalen op zich. Het versterkt onze communicatie maar is tegelijkertijd een extra manier voor de burger om ons te bereiken, naast bellen of e-mail. Onze website blijft ons belangrijkste informatiekanaal.

De Facebook-pagina zal - net zoals de Twitter-account - enkel tijdens de kantooruren (9u-17u) actief beheerd worden door de Dienst Communicatie en het Meldpunt van de Gentse politie.

Contact

Twitter en Facebook zijn GEEN noodkanalen. Heb je dringend politiehulp nodig? Bel steeds 101!

Geen spoed? Bel 09 266 61 11 of mail naar meldpunt@politie.gent.be.

Like jij ons al?

Volg jij ons ook?

Labels