Gentse flikken geven preventietips in Nieuw Gent

Wist je dat de diefstalpreventieadviseurs van ons Bureau Politionele Misdrijfpreventie ook voordrachten geven? Zij geven daarbij massa's nuttige preventietips voor thuis en op straat mee.

Een aantal organisaties, instanties en verenigingen hebben de weg naar de diefstalpreventieadviseurs al gevonden en richten regelmatig voordrachten voor hun leden / doelgroep in. Voor de potentiële partners die het concept nog niet kennen, organiseerden we in het voorjaar een aantal demo-voordrachten. Op dinsdagnamiddag 20 september 2016 organiseren we om 14 uur nog zo een demo-voordracht in het Open Huis Nieuw Gent (Rerum-Novarumplein 186C).

Deze demo-voordracht is in eerste instantie gericht op de (lokale) organisaties en verenigingen die nadien op hun beurt een dergelijke voordracht voor hun eigen leden / doelgroep inrichten. Maar ook buurtbewoners en alle geïnteresseerden zijn welkom. De voordracht is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

Programma

Inbraakpreventie | organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen

Diefstalpreventieadvies

Afwezigheidstoezicht

Diefstal met list

Gauwdiefstallen

Veilig omgaan met bank- en betaalkaarten

Criminaliteit op internet

Diefstal van en uit voertuigen

ICE

Info

Wil je meer informatie over deze demo-voordrachten? Neem dan contact op met het Bureau Politionele Misdrijfpreventie | 09 266 65 90 | preventie@politie.gent.be.

Voordracht organiseren

Wil je graag voor je eigen leden / doelpubliek een voordracht organiseren? Dat kan!

Als inrichtende partner zorg jij voor de locatie en de promo / uitnodiging. De groep moet minimum uit 10 deelnemers bestaan. Stuur een mail naar preventie@politie.gent.be om concreet en praktisch af te spreken.

Diefstalpreventieadvies

Wil je graag een gratis, neutraal en vrijblijvend diefstalpreventieadvies voor je woning? Maak dan een afspraak met één van de diefstalpreventieadviseurs van het Bureau Politionele Misdrijfpreventie. Dat kan iedere werkdag tussen 8.30 en 12 uur en tussen 13 en 16.30 uur op het nummer 09 266 65 90 of via e-mail preventie@politie.gent.be.

Labels