Kom naar de demo van ons Hondenteam op 31/10

Zoek je nog een leuke activiteit voor de herfstvakantie? Zoek dan niet verder! Ons Hondenteam organiseert namelijk op dinsdag 31 oktober 2017 een demo op de nieuwe terreinen van de hondenschool 'Bassebeek' op de Noorderlaan aan de Watersportbaan (tussen hockeyclub Gantoise en restaurant Ô Gand). De demo start om 13 uur en zal om 14 uur nog eens herhaald worden.

5 jaar Hondenteam

Het is intussen al vijf jaar geleden dat het Hondenteam nieuw leven werd ingeblazen door het aantal teams uit te breiden van één naar zeven. In die vijf jaar heeft het Hondenteam zich ingezet voor ondersteuning tijdens patrouilles, acties en ordediensten. Zij verleenden bijstand aan interventieploegen en voerden kleine opdrachten uit zoals nazicht bij een melding van overlast of een vaststelling na een inbraak. Hoog tijd dus om onze trouwe viervoeters nog eens onder de aandacht te brengen.

Als je altijd al eens een politiehond aan het werk hebt willen zien, kom dan zeker een kijkje nemen.

Locatie

Hondenschool 'Bassebeek' op de Noorderlaan aan de Watersportbaan (tussen hockeyclub Gantoise en restaurant Ô Gand). Indien je met de auto komt, kan je parkeren op de parking van de hockeyclub Gantoise of eventueel langs de Watersportbaan. We mogen ook gebruik maken van het toilet van de hockeyclub.

Labels