Jaarverslag 2014

We stellen ons jaarverslag van 2014 voor. Dat bestaat uit twee delen: enerzijds het jaarrapport, met een overzicht van alle cijfers, en anderzijds de 'korpsrevue', met de belangrijkste projecten en verwezenlijkingen.

Het jaarverslag is (uitsluitend) digitaal te raadplegen.

Jaarrapport

Het eerste deel van het jaarverslag geeft een overzicht van de werking van de Gentse politie in 2014, ondersteund met cijfermateriaal.

Je vindt er onder andere een financieel overzicht en een overzicht van het personeelsbestand van onze organisatie. Ook de resultaten van diverse acties, registraties van strafbare feiten en de inzet van politiepersoneel komen aan bod in dit deel.

'Korpsrevue'

De korpsrevue geeft een overzicht van een aantal markante acties en projecten van de Politiezone Gent. Het overzicht wordt per maand opgebouwd en geeft een gevarieerd beeld van de dienstverlening van de Gentse flikken.

Digitaal jaarverslag

Ook dit jaar kiezen wij er bewust voor om geen gedrukte (papieren) versie van het jaarverslag te verspreiden. Het Gentse politiekorps zet immers in op duurzaamheid en wil waar mogelijk digitale in plaats van gedrukte documenten gebruiken om haar ecologische voetafdruk te verkleinen.

Het volledige jaarverslag vind je hier.

Labels