Collega's moedigen aan om 100% (FL)IK te worden

Onze rekruteringscampagne kreeg een aantal nieuwe gezichten. Enkele van onze collega’s willen je op deze manier aanmoedigen om net zoals hen Gentse Flik te worden.

Rekrutering 2022

Met onze rekruteringscampagne 100% (FL)IK proberen we onder meer te zorgen voor meer diversiteit binnen onze blauwe familie en proberen we tevens mensen aan te trekken met het Flikken-DNA.

Elke stad en elk politiekorps heeft haar eigen DNA. Bij de Gentse Politie werken wil zeggen dat je echt wil bijdragen tot de veiligheid en leefbaarheid van het prachtige Gent, dat je gelooft in een nabije politie die werkt in goede relatie met haar partners en vooral met haar  bevolking en dat je iemand bent die graag verantwoordelijkheid opneemt.

Een echte Gentse Flik is een operationele of ondersteunende medewerk(st)er die 100 procent zichzelf kan zijn in ons Korps maar die zich ook 100 procent inzet om respectvol en integer te handelen en teamgericht te werken. 

We streven ook naar een heterogeen korps. Dit is belangrijk om goed werk te leveren in een multiculturele stad als Gent. Het is voor de politie van groot belang dat wij verbinding heeft met alle groepen in de samenleving en hen in beweging kan krijgen als dat nodig is. Dan kan de politie haar werk nog beter doen. Dan kan ze beter de burgers helpen, de openbare orde handhaven, de misdaad effectiever bestrijden en kan ze conflicten eerder oplossen. Sinds enkele jaren staat diversiteit dan ook hoog op onze agenda. We willen een politie zijn waar onze collega’s op een professionele en verbindende manier bijdragen aan onze politietaak en waar de collega’s zich intern gerespecteerd voelen en een veilige werkomgeving hebben.

Met onze campagne brengen we echte collega’s in beeld, die jullie willen aanmoedigen om net zoals hen te kiezen voor een carrière bij politie.  Met meer dan 1300 Flikken, elk met hun specialiteit en expertise, zetten we nu reeds de schouders onder een veilig en leefbaar Gent waar ieders rechten en plichten gevrijwaard worden.

Heb jij ook een hart voor Gent en wil je graag werken in een veelzijdige stad en samenleving? Op zoek naar een job met veel uitdagingen en veel mogelijkheden. Heb jij het flikken-DNA? Word jij ook de IK in FLIK?

Dan is een job bij de Gentse flikken misschien wel iets voor jou! We zoeken voortdurend nieuwe mensen om ons team te versterken.

Rekruteringsstand Gentse Feesten

Heb je vragen over werken bij politie Gent koppel dan het nuttige aan het aangename en kom tijdens de Gentse Feesten eens langs op onze rekruteringsstand.

Je vindt ons elke dag van 15 uur tot 21 uur in de Belfortstraat, ter hoogte van het Commissariaat Gent Centrum. Onze collega’s van de Federale Politie zullen er ook zijn.

Tot dan?! Je kan er niet naast kijken. Het hoekpand van ons commissariaat Gent-Centrum heeft immers een nieuwe look gekregen.

Hoekpand Belfortstraat

 

Hoekpand_Hoogpoort

 

Meer info  > www.honderdprocentflik.be

Labels