Wij lopen mee tegen kanker!

Op 17 maart 2024 vindt de zesde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker plaats in Halle.

π™Šπ™£π™―π™š π™₯π™€π™‘π™žπ™©π™žπ™šπ™―π™€π™£π™š π™žπ™¨ π™™π™žπ™© π™Ÿπ™–𝙖𝙧 π™«π™–𝙣 π™™π™š π™₯π™–π™§π™©π™žπ™Ÿ π™šπ™£ π™«π™–π™–π™§π™™π™žπ™œπ™© π™šπ™šπ™£ π™©π™šπ™–𝙒 π™«π™–𝙣 π™«π™žπ™šπ™§ π™‘𝙀π™₯π™šπ™§π™¨ π™–𝙛! 

Het principe van de 100km-run gaat als volgt; 40 + 30+ 20 + 10 = 100. Één loper start als eerste, en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper legt dus 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. Ze lopen samen, komen ook samen over de finish en het team legt op π™™π™žπ™š π™’π™–π™£π™žπ™šπ™§ π™¨π™–π™’π™šπ™£ 100 π™ π™’ π™–𝙛.

Wij zijn klaar voor deze sportieve uitdaging, maar dat is niet alles. Als team van de 100km-run dragen wij ook ons steentje bij aan de strijd tegen kanker.

Dit doen we door als loopteam β‚¬2.500 in te zamelen voor de start. π˜Ώπ™š π™£π™šπ™©π™©π™€-𝙀π™₯π™—π™§π™šπ™£π™œπ™¨π™© π™«π™–𝙣 π™™π™š 100𝙠𝙒-𝙧π™ͺ𝙣 π™œπ™–𝙖𝙩 π™žπ™’π™’π™šπ™§π™¨ π™£π™–𝙖𝙧 π™—π™§π™€π™€π™™π™£π™€π™™π™žπ™œ π™¬π™šπ™©π™šπ™£π™¨π™˜π™π™–π™₯π™₯π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™  π™ π™–π™£π™ π™šπ™§π™€π™£π™™π™šπ™§π™―π™€π™šπ™ . 

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen;

β€’ Via deze URL: lokale politie Grimbergen | Kom op tegen Kanker

β€’ Via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker π˜½π™€56 7360 3575 6688 π™’π™šπ™© π™«π™šπ™§π™’π™šπ™‘π™™π™žπ™£π™œ π™«π™–𝙣 β€˜π™‚𝙄𝙁𝙏’ (π™—π™šπ™‘π™–π™£π™œπ™§π™žπ™Ÿπ™ ) π™šπ™£ π™™π™š π™£π™šπ™œπ™šπ™£π™˜π™žπ™Ÿπ™›π™šπ™§π™žπ™œπ™š π™˜π™€π™™π™š π™«π™–𝙣 π™€π™£π™¨ π™©π™šπ™–𝙒: 340152671.

Giften vanaf €40 per jaar zijn bovendien tot 45% π™›π™žπ™¨π™˜π™–𝙖𝙑 π™–π™›π™©π™§π™šπ™ π™—π™–π™–π™§.

 Zo kost je een gift van €40 je dus maar €22, want je krijgt €18 terug. 

Meer informatie over de 100km-run voor Kom op tegen Kanker vind je op de website van Kom op tegen Kanker.

#kankerhebjenietalleen #politiegrimbergen #zorgvoorelkaar

Labels