Persbericht: Heropening onthaal politiepost Londerzeel

Sinds vandaag zijn de verbouwingen van het onthaal in de politiepost te Londerzeel achter de rug. De werken kaderden in het verhogen van de veiligheid en privacy voor zowel de burger alsook het personeel.

Foto heropening politiepost Londerzeel

Op 2 mei dit jaar startten de verbouwingswerken aan de politiepost te Londerzeel. De bedoeling was om niet alleen de veiligheid voor burgers en voornamelijk het personeel te verhogen, maar ook om de mensen tijdens een aangifte de nodige privacy te gunnen. Tijdens de werken was de politiepost nog steeds toegankelijk maar langs een zijpoortje.

“We zijn blij dat de werken achter de rug zijn.” aldus korpschef Alain Meerts. “Het was niet altijd even makkelijk of praktisch voor zowel de burgers maar ook voor het personeel om hun taken kwalitatief te blijven uitvoeren. We hopen met deze verbeteringen dan ook tegemoet te komen aan de noden van beide partijen. We danken alvast iedereen voor het geduld.”

De procedure om een afspraak te maken, alsook de openingsuren van de politiepost zijn ongewijzigd en terug te vinden via www.politiezoneklm.be.

Labels