Cybercrime Preventie Adviseur (CPA) worden?

Wil jij een cruciale rol spelen in de strijd tegen cybercriminaliteit? Dan is de vrijwilligersrol van Cybercrime Preventie Adviseur bij politiezone K-L-M misschien wel iets voor jou! Wij organiseren hiervoor een infosessie dewelke zal doorgaan op 07/05/2024 om 19u in  ons Politiecommissariaat te Londerzeel.

Wij zoeken vrijwilligers om de burgers wegwijs te maken in cybercriminaliteit! 

Heb jij wel wat kennis van de digitale wereld en wil jij een cruciale rol spelen in de strijd tegen cybercriminaliteit? Zin om de inwoners van Gemeentes Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise iets bij te brengen? Dan is de vrijwilligersrol van Cybercrime Preventie Adviseur bij politiezone K-L-M misschien wel iets voor jou!

Schrijf je alvast in voor de infosessie - die zal doorgaan op 07/05/24 om 19u in ons commissariaat te Londerzeel - en krijg alle benodigde informatie om deze uitdagende rol te vervullen. De infosessie biedt een inzicht in de functie van de job (wat wordt van jou verwacht en wat net niet). Na de infosessie heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de selectieprocedure, waarin we op zoek gaan naar de beste kandidaten voor de job.

Als geselecteerde kandidaat krijg je de kans om een opleiding te volgen onder begeleiding van onze ervaren cybercrime verantwoordelijke. Deze opleiding rust je uit met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief bij te dragen aan het vergroten van het bewustzijn en de kennis om burgers te wapenen tegen cybercriminelen. Onze cybercrime verantwoordelijke volgt je nadien nauwgezet op en staat steeds paraat om je te helpen waar nodig.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het organiseren én geven van informatiesessies (binnen de gemeentes Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) om de gemeenschap bewust te maken van online veiligheid. Door het delen van praktische tips en adviezen help je mensen om veilig gebruik te maken van diverse internettoepassingen.

Als Cybercrime Preventie Adviseur ben je een essentiële schakel tussen de gemeenschap en de politie in de strijd tegen cybercriminaliteit.

Dus, als je klaar bent om een verschil te maken en de strijd aan te gaan tegen cybercriminaliteit, schrijf je dan nu in voor onze infosessie en begin jouw reis als Cybercrime Preventie Adviseur bij politiezone K-L-M!

Veel succes.

 

Inschrijving infosessie CPA

Labels