Persbericht 25 november 2015

Inbraak in woningen

  • Op dinsdag 24 november omstreeks 19u00 stelde een inwoner van de Tieltsebaan te Scherpenheuvel-Zichem vast dat er in de loop van de dag ingebroken was. De dader(s) brak(en) een keukenraam open om zo de woning te betreden. De dader(s) doorzocht(en) de slaapkamer en stal(en) er geld, juwelen en horloges.
  • Op dinsdag 24 november omstreeks 19u30 stelde een bewoner van de Zandstraat te Scherpenheuvel-Zichem bij haar thuiskomst vast dat er ingebroken was in haar woning. Hoe de dader(s) juist is/zijn binnengedrongen is niet duidelijk. Op het eerste zicht werd enkel geld gestolen.
  • Op woensdag 25 november omstreeks 5u00 stelde een bewoner van een woning langs de Mariëndaalstraat te Diest vast dat onbekenden de woning via de achterdeur had betreden. De deur was dicht maar niet slotvast. De dader(s) stal(en) geld, een GSM en een tablet.
  • Op woensdag 25 november omstreeks 6u00 stelde een andere bewoner van de Mariëndaalstraat te Diest vast dat diens woning betreden was. Ook hier was de achterdeur niet afgesloten. De dader heeft er op het eerste zicht niets ontvreemd.

Labels