Persbericht 14 augustus

Konijn pleegt vluchtmisdrijf

Op donderdag 13 augustus omstreeks 7u maakte een bestuurder van een personenwagen in de Dongelstraat, rijdende in de richting van Diestersteenweg in Diest een uitwijkmanoeuvre voor een plots overstekend konijn. Hierdoor reed het voertuig rechts naast de weg tegen een haag. Door deze aanrijding kwam het voertuig op de linkerzijde het midden van de rijbaan terecht. De bestuurder werd door een andere bestuurder via de passagiersdeur uit haar voertuig geholpen. De 23 jarige vrouw uit Diest kwam er met de schrik van af.

Poging diefstal

Op donderdag 13 augustus omstreeks 12u30 kwam een inwoner van de Vossekotstraat te Scherpenheuvel-Zichem bij zijn thuiskomst tot de vaststelling dat men in de woning had willen inbreken . De dader(s) hadden aan de achterzijde van de woning getracht om de achterdeur open te breken.

Inbraak in woning

Op donderdag 13 augustus omstreeks 13u kwam een inwoner van de Tieltsebaan te Scherpenheuvel-Zichem bij zijn thuiskomst tot de vaststelling dat er ingebroken was in de woning. De dader(s) hadden aan de achterzijde van de woning een raam ingeslagen. Ze doorzochten de woning en stalen een horloge en een paar oorbellen.

Op donderdag 13 augustus omstreeks 22u kwam een inwoner van de Reyndersveldweg te Scherpenheuvel-Zichem bij zijn thuiskomst tot de vaststelling dat er ingebroken was in de woning. De dader(s) hadden via een plat dak aan de achterzijde van de woning het badkamerraam opengebroken. Ze doorzochten de woning. Het nadeel was nog niet gekend

Labels