Persbericht 22 mei 2017

Diefstal met braak

  • Op zaterdag 20 mei 2017 werd s' ochtends een diefstal vastgesteld in een bedrijf op het industrieterrein te Webbekom. De daders maakten een gat in de omheining en in een muur. Er werden verschillende handwerktuigen gestolen. Een aantal van deze werktuigen lieten ze in de onmiddellijke omgeving van het bedrijf achter. Een onderzoek werd ingesteld en de medewerkers van het labo van de federale gerechtelijke politie kwamen ter plaatse voor het sporenonderzoek.
  • Op zaterdag 20 mei 2017 omstreeks 10u30 werd een diefstal vastgesteld aan een woning in de Zandstraat te Scherpenheuvel-Zichem. Uit een garage werd werkmateriaal gestolen.

Rijden onder invloed

  • Op zaterdag 20 mei 2017 omstreeks 12u30 werd een 26-jarige man uit Diepenbeek uit het verkeer gehaald op de August Nihoulstraat te Scherpenheuvel-Zichem. Hij was onder invloed van drugs.
  • Op zondag 21 mei 2017 omstreeks 16u00 controleerde een interventieploeg een bestuurder op de Diestsestraat te Scherpenheuvel als gevolg van een onaangepaste snelheid. De 50-jarige man uit Diest legde een positieve alcoholtest af. Zijn rijbewijs werd ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

  • Op maandag 22 mei 2017 omstreeks 00:00 uur ging de interventieploeg naar aanleiding van een verkeersongeval met dronkenschap in de Leuvensestraat te Diest over tot de controle van de bestuurder aan zijn woning te Tessenderlo. De 41-jarige man was na de aanrijding naar huis gereden. Na de vaststelling dat hij dronken was, werd zijn rijbewijs ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Labels