Persbericht 27 juli 2016

Verkeersongeval met gekwetste

Op dinsdag - 26 juli omstreeks 13u15 vond een verkeersongeval plaats op de Westelsebaan te Scherpenheuvel-Zichem tussen een fietser en een personenauto. Bij het afslaan van de bestuurder kwam het tot een aanrijding. De fietser, een 76-jarige man uit Lille, werd overgebracht naar het AZ voor verzorging. De bestuurder van de personenwagen betrof een 22-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem .

Rijden onder invloed

Op dinsdag - 26 juli omstreeks 20u45 controleerde een politieploeg een bestuurder op dorp te Scherpenheuvel-Zichem . De bestuurder, een 23-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem, legde een positieve speekseltest (drugs) af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Op woensdag - 27 juli

  • tussen 01u00 en 02u00 werden in de Basilieklaan te Scherpenheuvel-Zichem twee bestuurders betrapt wegens het rijden onder invloed van alcoholische dranken. Het betrof hier respectievelijk een 45-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem en een 39-jarige man uit Aarschot. Hun rijbewijzen werden ingehouden voor de duur van zes uur.

  • omstreeks 04u00 legde een 51-jarige bestuurder uit Scherpenheuvel-Zichem op het Prattenborgplein te Scherpenheuvel-Zichem een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Labels