Persbericht 7 april 2016

Verkeersongevallen met gekwetste

Op woensdag 6 april:

  • vond omstreeks 8u00 een aanrijding plaats op de Diestsebaan te Diest tussen een motorfiets en een bulldozer. De bulldozer reed achterwaarts in een zijstraat en reed hierdoor voor de motorfiets in, waarbij deze ten val kwam. De bestuurders betroffen een 60-jarige man uit Halen (motorfietser) die licht gekwetst werd en een 39-jarige man uit Leopoldsburg.
  • vond omstreeks 21u30 een aanrijding tussen twee personenauto's plaats op het kruispunt Nieuwe Dijkstraat - Schoonaerde te Diest. De bestuurders betroffen een 36-jarige man uit Diest en een 18-jarige man uit Tessenderlo. De 18-jarige man werd gekwetst en met de ziekenwagen overgebracht naar het Algemeen Ziekenhuis te Diest. Beide voertuigen werden zwaar beschadigd door de aanrijding en dienden getakeld te worden.

Diefstal met braak in woning

Op woensdag 6 april stelde een inwoner van Park Ter Heide te Scherpenheuvel-Zichem omstreeks 17u00 vast dat er ingebroken was in de woning. Deze werd langs de achterzijde betreden door een raam open te breken. Op het eerste zicht werd er enkel geld ontvreemd.

Labels