Persbericht 4 februari 2016

Inbraak in woning

  • Op woensdag 3 februari merkte een inwoner van een woning in de Meidoornstraat te Diest bij zijn thuiskomst op dat er ingebroken was. Achteraan de woning werd een raam opengebroken en de woning werd doorzocht. Het nadeel is nog niet gekend.

Rijden onder invloed

  • Op woensdag 3 februari controleerde een politieploeg omstreeks 12u30 een bestuurder in de Molenstraat te Scherpenheuvel-Zichem. Na controle van de boorddocumenten bleek het voertuig niet meer te beschikken over een geldig keuringsbewijs. De bestuurder, een 33-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem, was eveneens niet in het bezit van een geldig rijbewijs: hij bestuurde het voertuig tijdens een lopend rijverbod. Het voertuig werd geïmmobiliseerd voor de duur van het lopend rijverbod.
  • Op donderdag 4 februari controleerde een politieploeg omstreeks 2u00 een bestuurder in de Ernest Claesstraat te Scherpenheuvel-Zichem. De bestuurder, een 38-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem, legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor de duur van 6 uur.

Labels