Persbericht 30 oktober

Diefstal met braak te Diest

Op 29/10/14 werd s' ochtends een diefstal vastgesteld in een woning op het Grasbos in Molenstede. De feiten gebeurden niettegenstaande de aanwezigheid van de bewoner. Er werd een raam aan de voorzijde geopend en de volledige benedenverdieping werd doorzocht. De buit bestaat uit sieraden, kledij, cash geld en een Ipad.

Diefstallen in Scherpenheuvel-Zichem

In de nacht van 28 op 29 oktober werden diefstallen met braak gepleegd in een schooltje in de Lobbensestraat, in een café in de Kattestraat waar alle automaten opengebroken werden, in het jeugdhuis Boemelke verdween een geldkoffertje en op een bouwwerf in de Lobbensestraat werd heel wat werfmaterieel gestolen.

Dronken man van straat gehaald in Diest

Op 29/10/14 omstreeks 16u15 werd een 55jarige uit Diest in een diepe roes aangetroffen in de St. Annastraat. Hij werd ter ontnuchtering opgesloten in een politiecel.

Aanrijding met gewonde te Diest

Op 29/10/14 omstreeks 20u30 werd een personenwagen Ford Fiesta aangereden door een BMW in de Hasseltsestraat te Diest. Dit gebeurde op het moment dat de 29jarige bestuurster van de Ford een parkeerplaats verlaat en links de Engelandstraat wilde inrijden. De 19jarige bestuurder van de BMW uit Diest was niet in het bezit van een geldig rijbewijs.De bestuurster van de Ford werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging.

Labels