Persbericht 30 augustus

Fietsdiefstallen

Op 30 augustus werden in de loop van de dag drie fietsdiefstallen aangegeven; respectievelijk langs de Mannenberg in Scherpenheuvel-Zichem, langs de Omer Vanaudenhovenlaan te Diest en aan het station te Diest. Twee van de drie fietsen waren niet slotvast op het moment van de feiten.

Diefstal in woning te Diest

Tijdens de afwezigheid van de bewoners stelde een familielid vast dat de voordeur van een woning in de Nicolas Welterstraat te Diest werd opengebroken. De volledige woning werd doorzocht. Het nadeel ik nog niet gekend.

Aanrijding op de Halensebaan te Diest

Omtreeks 17u45 kwam een bestuurder van een personenwagen (35jarige man uit Peer) in aanrijding met een fietser op de Halensebaan te Diest. De fietser (een 28jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem) werd licht gewond.

Verkeerscontroles

Op 30 augustus werd omstreeks 21u30 een personenwagen uit het verkeer gehaald op de Halensebaan nadat werd vastgesteld dat het voertuig niet verzekerd was. Het voertuig werd getakeld.

Tijdens de nacht werden verschillende bestuurders gecontroleerd in Diest en Scherpenheuvel-Zichem. Hierbij werd één bestuurder langs de kant gezet in de Koning Albertstraat te Diest nadat werd vastgesteld dat hij te diep in 't glas gekeken had.

Labels