Persbericht 3 juni 2017

Aanrijding met gewonde

  • Op 2 juni 2017 omstreeks 15:30 uur gebeurde een aanrijding tussen een personenwagen en een fietser op het kruispunt Tiensestraat - Lobbensestraat in Scherpenheuvel-Zichem. Een 47-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem reed op de Tiensestraat in de richting van de Mannenberg. Op het moment dat zij links afslaat en de Lobbensestraat inrijdt komt ze in aanrijding met een wielertoerist. Deze 29-jarige man uit Herselt werd hierbij gewond en overgebracht naar het ziekenhuis.

Aantreffen drugs

  • Op 2 juni 2017 omstreeks 17:30 uur werd bij een controle van twee wandelaars op de Com. Neyskenslaat te Diest een hoeveeldheid speed aangetroffen. Ten laste van een 42-jarige man uit Diest werd proces-verbaal opgesteld.

Niet verzekerd voertuig uit verkeer gehaald

  • Op 2 juni 2017 omstreeks 21:00 uur werd in de Hasseltsestraat te Diest een voertuig uit het verkeer gehaald nadat was vastgesteld dat het voertuig niet verzekerd was. Het voertuig werd getakeld. Het werd bestuurd door een 61-jarige man uit Genk

Rijden onder invloed en aantreffen drugs

  • Op 2 juni 2017 omstreeks 22:00 uur werd op de Halensebaan te Diest een 30-jarige man uit het verkeer gehaald. Hij was onder invloed van drugs en in het voertuig werd nog een gebruikershoeveelheid cannabis aangetroffen.

Labels