Persbericht 27 januari

Inbraken (poging)

  • Op maandag 26/01/15 omstreeks 12u30 werd een diefstal gemeld in een bedrijf langs de Reppelsebaan te Diest (Molenstede). Aan de achterkant van het bedrijf werd een rolluik geforceerd en een raam opengebroken.
  • Op maandag 26/01/15 omstreeks 15u werd een poging tot diefstal vastgesteld in jeugdlokalen te Scherpenheuvel-Zichem in de Rozenstraat. Een draad aan de voorzijde werd opengeknipt..Een koevoet werd achtergelaten.

Verkeersongevallen

  • Op maandag 26/01/15 omstreeks 12u45 gebeurde een verkeersongeval met gekwetsten te Scherpenheuvel-Zichem op het kruispunt van de Frans Smeyersstraat met de Ballaarstraat tussen een personenwagen en een motorfiets. Bij het links afslaan van de personenwagen kwam deze in aanrijding met een motorfiets die ten val kwam. De bestuurder van de motorfiets werd overgebracht naar het AZ te Diest voor verzorging. Het betreft een 33 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem.
  • Op dinsdag 27/01/15 omstreeks 03u30 kwam een bromfietser ten val in de Hasseltsestraat te Diest. De 48jarige bestuurder uit Diest was onder invloed van alcohol en drugs. Hij werd naar het AZ Diest overgebracht voor verzorging.

Labels