Persbericht 27 februari 2023

Inbraken

  • Afgelopen weekend werden onze diensten in kennis gesteld van een diefstal met braak in een woning in de Ketelwinning, alsook in de Webbekomstraat te Diest. De daders pleegden op beide plaatsen braak door het raam achteraan de woning in te slaan. Het labo werd ter plaatse gevraagd met oog op sporenopnames.

Verkeersongevallen

  • Op 24 februari ’23 omstreeks 19u30 vond er een verkeersongeval plaats op de Citadellaan te Diest waarbij twee wagens betrokken waren. Het betrof een kop-staart aanrijding. Niemand raakte gekwetst bij dit verkeersongeval, doch één van de bestuurders legde een positieve ademtest af.
  • Op 26 februari ’23 omstreeks 14u vond er een verkeersongeval met gekwetsten plaats op de Fort Leopoldlaan te Diest. Ter hoogte van de verkeerslichten kwam het tot een kop-staart aanrijding tussen twee personenwagens. De bestuurster van één van de wagens werd voor medische controle met de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis.  

Vandalisme

  • Op 25 februari ’23 werden we in kennis gesteld van vandalisme dat toegebracht werd op carnavalswagens. De carnavalswagens stonden gestald in een loods op de Citadel te Diest. Enkele ramen van deze loods werden stukgegooid om alzo de loods te kunnen betreden. Enkele carnavalswagens werden hierbij besmeurd met graffiti.

Labels