Persbericht 21 december 2015

Inbraak woning

Op zondag 20 december stelde men omstreeks 10u00 vast dat er ingebroken was in een woning langs de Turnhoutsebaan te Scherpenheuvel-Zichem. De dader(s) brak(en) in langs een raam aan de achterzijde van de woning. De volledige woning werd doorzocht. Het nadeel is op dit moment nog niet gekend.

Rijden onder invloed

Op zondag 20 december:

  • controleerde de interventieploeg omstreeks 13u00 een bestuurder langs de Citadellaan te Diest. Tijdens deze controle bleek dat het voertuig gekeurd noch verzekerd was. De bestuurder diende een speekseltest (drugs) af te leggen, dewelke positief bleek. Het rijbewijs van de bestuurder, een 34-jarige man uit Herenthout, werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen. Het voertuig werd inbeslaggenomen en getakeld.
  • haalde de interventieploeg omstreeks 15u00 een bestuurder uit het verkeer langs de Jan Gorislaan te Diest. De 28-jarige man uit Hamme legde een positieve speekseltest (drugs) af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.
  • controleerde men omstreeks 23u30 een bestuurder langs de Diestsestraat te Scherpenheuvel-Zichem. Deze legde een positieve alcoholtest af en diende zijn rijbewijs af te geven voor de duur van 3 uur.

Labels