Persbericht 21 april 2016

Inbraken

Op woensdag 20 april:

  • stelde de eigenaar van een woning (dokterskabinet) langs de Pater Richard Van De Wouwerstraat te Zichem (Scherpenheuvel-Zichem) omstreeks 7u00 vast dat men de voorbije nacht had ingebroken in het dokterskabinet. Aan de zijkant van de woning werd een raam geforceerd. De praktijkruimte werd doorzocht en er werd een som kleingeld gestolen.
  • ​stelde de eigenaar van een woning (dokterskabinet) langs de Markt te Zichem (Scherpenheuvel-Zichem) vast dat men de voorbije nacht had ingebroken in het dokterskabinet. Het slot van de voordeur was geforceerd. Op het eerste zicht werd er niets gestolen.

Verkeersongeval met gekwetste

Op woensdag 20 april:

  • vond omstreeks 16u30 een verkeersongeval tussen twee auto's plaats op het kruispunt van de August Nihoulstraat met de Michel Janssensstraat te Scherpenheuvel-Zichem. De bestuurder van het aanrijdende voertuig kwam uit de richting van Bekkevoort en wilde de Michel Janssensstraat inrijden. Bij het links afslaan reed hij een voertuig komende uit de richting van het centrum aan. De bestuurder van het aangereden voertuig werd licht gekwetst. Het betrof een 76-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem.
  • vond omstreeks 17u30 een verkeersongeval plaats op de Leuvensesteenweg te Diest tussen een personenauto en een bromfiets. De personenwagen reed op de Leuvensesteenweg, komende uit de richting van Bekkevoort. Ter hoogte van de Lidl sloeg de personenwagen links af en werd in de rechterflank aangereden door een bromfietser welke op het fietspad reed. De bromfietser werd licht gekwetst overgebracht naar het AZ voor verzorging. Het betrof een 19-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem.

Niet verzekering voertuig

Op woensdag 20 april controleerde een politieploeg omstreeks 13u30 een voertuig op Schoonaerde te Diest. Na controle van de boorddocumenten bleek het voertuig geen geldige verzekering te hebben. Het voertuig werd getakeld.

Labels