Persbericht 17 mei 2017

Inbraak woning

Op dinsdag 16 mei 2017 merkte werkmannen in de Kerkstraat te Diest omstreeks 7u00 twee verdachte mannen op aan een woning. Ze stelden onze diensten in kennis en bij nazicht door onze diensten bleek er ingebroken in de woning, langs een raam aan de voorzijde van de woning. Het juiste nadeel is niet gekend.

Poging inbraak hangar

Op dinsdag 16 mei 2017 omstreeks 14u30 stelde de bewoner van een woning langs de Ballaarstraat te Scherpenheuvel-Zichem vast dat het schuifslot van de hangar geforceerd werd en de poort opengebroken. Op het eerste zicht werd er echter niets ontvreemd.

Niet verzekering voertuig

Dinsdag 16 mei 2017 controleerde de interventieploeg omstreeks 10u30 een voertuig langs de Hasseltsestraat te Diest. De wagen bleek ingeschreven noch verzekerd en werd daarop in beslag genomen en getakeld.

Verkeersongevallen met gekwetsten

Op dinsdag 16 mei 2017 vond omstreeks 11u30 een kop-staartaanrijding plaats op het kruispunt Nieuwe Dijkstraat - Karrestraat te Diest. Ter hoogte van het kruispunt wachtte een wagen om links af te slaan. Daarbij werd hij aangereden door zijn achterligger. Beide bestuurders, een 68-jarige vrouw uit Diest en een 42-jarige vrouw uit Halen, raakten licht gekwetst. Eén voertuig diende getakeld te worden.

Op woensdag 17 mei 2017 vond omstreeks 5u30 een aanrijding plaats op de Boudewijnvest te Diest. De bestuurder van een lichte vrachtauto week uit voor een fietser en reed hierdoor tegen een paaltje. Door de aanrijding werd de 44-jarige man uit Diest gekwetst aan de linkerschouder.

Labels