Persbericht 14 maart 2017

Pogingen diefstal met braak

Op maandag - 13/03/2017 werden volgende inbraken vastgesteld te Diest.

  • Omstreeks 07 uur stelde een werknemer in de Pesthuizenstraat een inbraak vast in een werfkeet. De dader sloeg met een steen een ruit in en betrad langs deze weg de werfkeet. De dader(s) doorzochten de keet. Het is echter niet duidelijk of de dader(s) iets ontvreemd hebben.
  • Omstreeks 09 uur stelde men in een kinderdagverblijf in de Grauwzusterstraat vast dat er ingebroken werd. De deur van een bergruimte werd opengebroken. Op het eerste zicht werd er niets ontvreemd.
  • Omstreeks 10:30 uur stelde men een inbraak vast in de tafeltennisclub in de Grauwzusterstraat. De dader(s) sloegen de glazen achterdeur stuk. Ook hier werd er op het eerste zicht niets ontvreemd.

Niet verzekering

Op maandag - 13/03/2017 omstreeks 16:30 uur haalde de interventieploeg een bromfiets uit het verkeer langs de Mannenberg te Scherpenheuvel-Zichem. De snelheid van dit voertuig was opgedreven. De verzekering was niet in orde en de 25-jarige man uit Aarschot heeft geen rijbewijs voor dit type voertuig. De bromfiets wordt geïmmobiliseerd.

Labels