Persbericht 14 april 2016

Verkeersongeval met gekwetste

Op woensdag 13 april vond omstreeks 11u50 een verkeersongeval tussen een auto en drie geparkeerde voertuigen plaats op de Koningin Astridlaan. De bestuurder van het aanrijdende voertuig was om een onbekende reden uitgeweken naar rechts en kwam zo in aanrijding met drie geparkeerde voertuigen. Bij de aanrijding werden eveneens een bloembak, 2 brievenbussen en een distributiekast beschadigd. De bestuurder van het aanrijdend voertuig, een 36-jarige vrouw uit Lummen, werd licht gekwetst.

Inbraak in chalet

Op woensdag 13 april stelde de eigenaar van een chalet in de Hertsheuvel te Scherpenheuvel-Zichem bij zijn aankomst omstreeks 14u00 vast dat er ingebroken was. Het hangslot van de toegangspoort en van de chalet werden doorgeknipt. De chalet werd doorzocht en er werden verschillende gereedschappen ontvreemd.

Niet verzekering voertuig

Op donderdag 14 april controleerde een politieploeg omstreeks 2u00 een voertuig op de Citadellaan te Diest. Na controle van de boorddocumenten bleek het voertuig geen geldige verzekering te hebben. Het voertuig werd getakeld.

Labels