Persbericht 12 mei 2016

Inbraken

Woensdag 11 mei:

Omstreeks 9u00 stelde men een inbraak vast in een zaak langs de Basilieklaan te Scherpenheuvel-Zichem. De dader(s) brak(en) de toegangsdeur van de zaak open en had(den) het gemunt op de kassa, waarvan de geldlade met inhoud meegenomen werd.

Omstreeks 9u00 stelde de uitbaatster van een zaak langs de Molenstraat te Scherpenheuvel-Zichem vast dat het slot van de toegangsdeur van haar zaak niet meer werkte. De deur kon zonder meer opengeduwd worden. Op het eerste zicht werd er echter niets ontvreemd.

Omstreeks 10u00 meldde men onze diensten een inbraak in een zaak langs het Isabellaplein te Scherpenheuvel-Zichem. De zaak werd langs de voordeur, die geforceerd werd, binnengedrongen. De buit bestaat uit de geldlade van de kassa met inhoud.



Omstreeks 11u30 werden onze diensten verwittigd van een inbraak in een zaak langs de Diestestraat te Scherpenheuvel-Zichem. Ook hier drong men binnen langs de voordeur van de zaak. De dader(s) nam(en) de kassa mee, verder werd er op het eerste zicht geen nadeel vastgesteld in de zaak.

Labels