Persbericht 10 februari 2016

Verkeersongevallen met gekwetsten

  • Op dinsdag 9 februari vond omstreeks 6u30 een verkeersongeval plaats op het industrieterrein te Webbekom (Diest). Het betrof een aanrijding tussen een fietsster en een vrachtwagen. De fietsster, een 26-jarige vrouw uit Aalst, reed links ten opzichte van de rijrichting. Zij werd bij de aanrijding licht gekwetst en overgebracht naar het algemeen ziekenhuis te Diest.
  • Op dinsdag 9 februari vond omstreeks 22u30 een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto's op de Wezelbaan te Diest. Een 25-jarige man uit Diest reed richting Paal. Toen hij wilde voorbijsteken reed hij een tegenligger aan die uit de Kleinbergstraat de Wezelbaan richting Diest opgereden kwam. Dit voertuig werd bestuurd door een 24-jarige vrouw uit Diest. Beide bestuurders liepen kwetsuren op en hun voertuigen werden getakeld.

Niet verzekerd voertuig

  • Op dinsdag 9 februari omstreeks 19u00 trof de interventieploeg op de parking van het station te Diest (Turnhoutsebaan) een geparkeerd voertuig aan zonder nummerplaten. Het voertuig werd getakeld op vermoeden van niet-verzekering.

Labels