Opgepast voor gratis proefpakketjes !

Op 2 dagen tijd kregen we al 3 meldingen van mensen die zich "opgelicht" voelden bij het bestellen van GRATIS proefpakketjes. Het gaat hier echter niet om echte oplichting in de strikte zin van het woord maar wel om lepe truken van gewiekste verkopers.

Onder het motto "Een verwittigd mens is er twee waard": wees voorzichtig bij het bestellen van GRATIS proefpakketjes op internet bij cosmetica bedrijven, firma's voor dieet of andere pillen en dergelijke !

Je betaalt nu enkel 3 of 4€ verzendkosten, maar binnen een paar dagen gaat er automatisch 158€ van uw rekening af!!! En dit om de zoveel weken!

Bij het aanvaarden van het proefpakket aanvaard je immers automatisch - tot stopzetting door jezelf - periodieke zendingen.

Deze praktijk is perfect legaal gezien de handelswijze in de Algemene Voorwaarden (Terms and Conditions) van de website gestipuleerd staat.

Jammer genoeg leest niemand die ...

Indien het te laat is en je het proefpakket al hebt ontvangen is NIET openen de boodschap.

Gesloten terugsturen van het pakket annuleert gewoonlijk de overeenkomst.

Wanneer je een boze mail stuurt naar de afzenders krijg je ook netjes antwoord wat je moet doen om de bestellingen stop te zetten, maar dan heb je je welkomstpakket al geopend en is het gewoonlijk te laat ...

Labels