De tijd vliegt...

1 jaar geleden...

...zijn we gestart met dit project vanuit de filosofie dat wij er zijn vóór en door de burger.

Een aantal vrijwilligers hebben er hun schouders onder gezet omdat zij geloven in 'het recht op informatie' van de burger, in de positieve kracht van dit medium. Weliswaar rekening houdend met het beroepsgeheim waar wij aan gebonden zijn.

'Samen-werken' aan veiligheid kreeg hierdoor een extra invulling waarbij wij zoveel mogelijk trachten te informeren en waarschuwen. Ons doel was om een interactie, een symbiose tot stand te brengen die gunstig is voor alle betrokken partijen.

En het werkt...verloren dieren worden herenigd met hun baasje, knuffels vinden de weg naar die veilige kinderarmpjes. Tips & tricks rond inbraakpreventie worden de wijde wereld ingestuurd. 'Realtime' waarschuwingen vliegen de internet-snelweg op, weliswaar rekening houdend met de voorgeschreven snelheid!

De drempel naar 'De Politie' is veel lager geworden en dat stemt ons gelukkig! 'Wij' zijn uiteindelijk ook maar mensen, papa's, mama's, opa's, oma's...en hebben last van dezelfde kwaaltjes als u.

Wij trachten een antwoord te geven op de vraag die op ieders lippen rust namelijk: 'Wat doet de politie?' En naar onze bescheiden mening is het ons gelukt, getuige de 2106 'vind-ik-leuks' en de 998 'volgers'.

Maar wij zijn niet van plan om op onze lauweren te rusten ( en met de nieuwe pensioenregeling zal het zeker nog effe duren!) en gaan verder op dit elan.

Wij zijn ook niet allergisch voor constructieve kritieken en opmerkingen. Integendeel! Af en toe stilstaan en onszelf in vraag stellen, maakt dat wij voor een betere dienstverlening kunnen zorgen. Daarom verwachten wij van uw kant evenveel 'tips & tricks'. ;-)

De 'tips & tricks', verzuchtingen, ideeën, vragen kan u steeds kwijt via email naar info@politiehageland.be. We kijken er naar uit!

Labels