Mobiliteit - Vacante plaats beleidsadviseur-jurist

Onze politiezone stelt samen met de politiezone Lanaken-Maasmechelen een plaats open in de mobiliteit 2021-3 voor een CALog niveau A - Beleidsadviseur-jurist. 

We want you

De beleidsadviseur-jurist vervult een voltijdse functie (38 uur/week) binnen het CALog-personeel van de PZ Maasland voor 60% en ten behoeve van de PZ Lanaken-Maasmechelen voor 40%, waartoe een samenwerkingsprotocol werd afgesloten. De standplaats is voorzien te PZ Maasland.

De hoofdopdrachten van de beleidsadviseur-jurist:

  • het aansturen van en ondersteuning bieden aan de diensthoofden van verschillende administratieve diensten binnen de PZ Maasland: PLIF (personeel, logistiek, ICT en financiën);
  • beleidsadviseur binnen de PZ Maasland: de afdeling beleidsondersteuning omvat de uitvoering van de opdrachten met betrekking tot beleids- en organisatieontwikkeling, communicatie, preventie en bescherming op het werk, het beheren van diverse administratieve- en of tuchtprocedures;
  • het uitwerken van juridische analyses, formuleren van juridische adviezen en het bieden van juridische ondersteuning binnen de PZ Maasland en de PZ Lanaken-Maasmechelen. 

De volledige functieomschrijving vindt u hieronder als bijlage. 

Solliciteren kan via de applicatie van HRMob: mobiliteit beleidsadviseur-jurist.  

Vacature Adviseur 1

Vacature Adviseur 2

 

Labels