Mobiliteit - Vacante plaats Commissaris Informatiehuishouding (Mob ERR 2023-03)

Onze politiezone gaat over tot de aanwerving via mobiliteit van een Commissaris Beleidsofficier Information Officer, informatiegestuurde politiezorg (IGPZ) en bestuurlijke handhaving (Informatiehuishouding).   

Business

De commissaris van politie met voormelde functiebenaming werkt niet in een dienst van het korps.

Hij/zij staat de korpschef bij in het dagelijks beheer van het korps en dit in het bijzonder op het vlak van het beleid m.b.t. InformatieGestuurde PolitieZorg (IGPZ), in de specifieke functie van ‘information officer’ en bestuurlijke handhaving. Betrokkene oefent de bevoegdheden wat informatiehuishouding en information officer betreft transversaal uit en is het eerste aanspreekpunt van het Lokaal Informatiekruispunt (LIK).

De commissaris van politie dient in uitzonderlijk geval te kunnen bijspringen als hoofd van een specifieke functionaliteit/dienst bij afwezigheid, verhindering of niet-invulling van de functie op niveau van het middenkader.

Gezien de beperkte schaal van het korps kan de commissaris van politie, wanneer noodzakelijk, gevraagd worden om punctuele operationele diensten te verzekeren op niveau van officier en/of middenkader.

De commissaris van politie gaat deelnemen aan een permanentierol van OBP, zonaal of interzonaal.

Het volledige takenpakket, samen met het profiel is hieronder terug te vinden als bijlage. 

Ben jij een krak in het omgaan met informatie en wil je graag je eigen stempel zetten in de ontplooiing van onze informatiehuishouding?

Twijfel niet en stel je kandidaat! 

Inschrijven kan tot en met 11/08/2023 via de SaRA-applicatie

Meer informatie kan opgevraagd worden via PZ.Maasland@police.belgium.eu

CP Informatiehuishouding

Labels