750 g cannabis onderschept tijdens verkeersactie in Voeren

Tijdens een actie zwaar vervoer op donderdag 25 maart betrapten de inspecteurs een 23-jarige bestuurder uit Tienen met 750g cannabis op zak. De jongeman werd gearresteerd, verhoord en zal worden voorgeleid aan de onderzoeksrechter in Leuven. De politiezone Getevallei voert het verdere onderzoek

Zwaar Vervoer

In samenwerking met de PZ Bilzen-Hoeselt-Riemst, FOD Douane, Vlabel en GOCA voerde de politie Voeren maandag 22 maart en donderdag 25 maart controles Zwaar Vervoer op de E25 in Moelingen. In totaal werd er voor een bedrag van 17.749 euro aan boetes geïnd. Zo werden er 14 processen-verbaal opgesteld voor het niet naleven van de COVID-19 wetgeving. Verder stelden de inspecteurs diverse Pv’s op; onder andere voor inbreuken op de ladingverzekering en technische eisen.

Straatwaarde 7500 euro

Tijdens de verkeersactie van donderdag 25 maart controleerden de inspecteurs het voertuig van een 23-jarige jongeman uit Tienen. Tijdens de doorzoeking van de personenwagen werd 750 g cannabis aangetroffen, goed voor een straatwaarde van om en bij de 7500 euro. De drugs zaten verstopt in een luchtdichte zak in de koffer van het voertuig.

Labels