Riolerings- en wegeniswerken te Rutten

Momenteel worden de werken uitgevoerd betreffende de aanleg collector Rutten Ezelsbeek. Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van Aquafin, de provincie Limburg en de stad Tongeren om het vuile water van de inwoners van Rutten te kunnen aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk. De riolerings- en wegeniswerken zullen volledig klaar zijn tegen vrijdag 5 juli.

Eerst zal van 3 tot 13 juni de werkzone langs de weg naar het pompstation worden hersteld. Na de aanleg van de voetpaden in de Toppetstraat zal vanaf donderdag 6 juni de afwerking volgen van de Beekstraat. In deze straat moeten nog tussen de Smalstraat en de Boudewijnstraat metselwerken worden uitgevoerd en moeten ook nog tussen de Toppetstraat en de Boudewijnstraat voetpaden worden aangelegd. De aannemer verwacht hiermee klaar te zijn op woensdag 26 juni.

Op donderdag 27 en vrijdag 28 juni zal bij normale weersomstandigheden langs het volledige traject het wegdek worden geasfalteerd, waana tot vrijdag 5 juli de algemene opkuis zal volgen.

Vragen?

Contactcenter Aquafin [t] 03 450 45 45 of [e] contact@aquafin.be (elke werkdag van 8u tot 19u)

Bij noodgevallen buiten de werkuren [t] 0800 16 603 (gratis nummer).

Labels