Vacature assistent onthaal-verkeer-verzending

Lokale politie Zuiderkempen zoekt:

Assistent onthaal/verkeer/verzending: voltijds, contract bepaalde duur van 12 maanden in aanloop naar een statutaire betrekking.

U zal als assistent onthaal/verkeer/verzending mee instaan voor allerhande administratieve taken zoals het verwerken van briefwisseling, het onthaal van bezoekers, het verwerken van gegevens i.v.m. de flitscamera's,... Als assistent maakt u deel uit van een dynamisch team dat meewerkt aan de veiligheid en leefbaarheid op het grondgebied van de politiezone.

Aanwervingsvoorwaarden: U bent houder van een diploma of getuigschrift dat ten minste evenwaardig is met die welke in aanmerking worden genomen voor de aanwerving in de betrekkingen van niveau C bij de federale Rijksbesturen (hoger middelbaar onderwijs).

Ons aanbod: een aangename en dynamische werkomgeving, interessante vakantieregeling, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding,

terugbetaling openbaar vervoer woon-werkverkeer. De aanvangswedde wordt vastgesteld in de weddeschaal CC1 (14.273,7€ minimum tot 22.648,02€ maximum, nog te indexeren).

Solliciteren: enkel via jobpol.be tot 31-07-2016

Bijkomende info en het volledige functieprofiel kan u verkrijgen bij Politie Zuiderkempen, dienst HRM, de Merodedreef 15, 2260 Westerlo (tel. 014/53 96 07 of 014/53 96 71 en hrm@politiezuiderkempen.be).

Labels