Politie Zuiderkempen (Herselt-Hulshout-Westerlo) zoekt: ICT assistent (niveau C)

voltijds, contract bepaalde duur van 12 maanden mogelijks in aanloop naar een statutaire betrekking

U fungeert als aanspreekpunt voor ICT-gerelateerde vragen in het werkingsgebied van politie Zuiderkempen. U verzekert en bewaakt de continuïteit van het dagelijks beheer en onderhoud van de operationele informatica-infrastructuur. Technische evoluties volgt u op. Werkt u graag zowel zelfstandig als in teamverband en bent u flexibel, dan bent u de geschikte kandidaat.

Aanwervingsvoorwaarden:

  • U heeft een diploma dat toegang geeft tot de functies van niveau C (diploma secundair onderwijs)
  • U heeft een vorming informatica gevolgd of u kan een bewijs van ervaring in de materie voorleggen.
  • U bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • U voldoet aan de algemene toelatingsvoorwaarden in het raam van de externe indienstneming van de personeelsleden van het administratief en logistiek kader (vb. Belgische nationaliteit bezitten,…)

Ons aanbod: een aangename en dynamische werkomgeving, interessante vakantieregeling, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer woon-werkverkeer.

De aanvangswedde wordt vastgesteld in de weddeschaal C1A (minimum € 25345,50 aan de huidige indexeringscoëfficiënt als bruto jaarwedde.)

Functiebeschrijving + Solliciteren:

Enkel via Jobpol: https://www.jobpol.be/nl/administratieve-jobs/ict-assistent-6 (burgervacatures - Ref n: G 6030 N 20 05) tot en met 31/05/2020

Bijkomende info en het volledige functieprofiel kan u verkrijgen bij Politie Zuiderkempen, dienst HRM, de Merodedreef 15, 2260 Westerlo (tel. 014/53 96 07 of hrm@politiezuiderkempen.be)

Labels