Politieraad 25 februari 2015

De politieraad zal samenkomen op 25 februari 2015 om 20:00 in het veiligheidscentrum De Marly, De Merodedreef 15, 2260 Westerlo.

Openbare zitting

  1. Goedkeuring verslag vergadering van 18 december 2014.
  2. Berekening van het stemgewicht in het politiecollege en de politieraad.
  3. Kennisgeving van het besluit van 22 december 2014 (Federaal Toezicht) houdende goedkeuring met opmerkingen van de begroting 2015.
  4. Kennisgeving van de goedkeuring (Federaal Toezicht) d.d. 12 januari 2015 betreffende de financiële bijdrage 2015 van de gemeente Herselt aan de politiezone Zuiderkempen.
  5. Kennisgeving van de goedkeuring (Federaal Toezicht) d.d. 19 januari 2015 betreffende de financiële bijdrage 2015 van de gemeente Hulshout aan de politiezone Zuiderkempen.
  6. Vacant verklaring van een functie coördinator actiedomein Jeugd en Gezin in de graad van hoofdinspecteur in de dienst interventiecoördinatie - bekrachtiging van het besluit van het politiecollege.
  7. Wijziging samenstelling selectiecommissie zoals goedgekeurd door de politieraad van 18 december 2014 betreffende de vacant verklaring van één functie assistent HRM in het administratief en logistiek kader, niveau C.
  8. Wijziging samenstelling selectiecommissie zoals goedgekeurd door de politieraad van 18 december 2014 betreffende de vacant verklaring van één functie dienstplanner in het administratief en logistiek kader, niveau C.
  9. Logistiek. Vervangen van 13 individuele Astridposten, 5 carkits en 3 mobiele boordradio's. Vaststellen lastvoorwaarden en wijze van gunnen.
  10. Logistiek. Aankoop van 3 elektrische fietsen. Vaststellen van de lastvoorwaarden en wijze van gunning.
  11. Onderwerp: verkeer. Aankoop van 5 snelheidsinformatieborden. Vaststellen lastvoorwaarden en wijze van gunnen.
  12. Logistiek. Aankoop van vier dienstvoertuigen. Vaststellen van de lastvoorwaarden en wijze van gunning.

Geheime zitting

  1. Aanstelling van een inspecteur als toezichthouder milieu.
  2. Kennisname erkenning ernstige en langdurige ziekte van een personeelslid.
  3. Personeel. Omzetting arbeidsovereenkomst als Gesco naar arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur voor een personeelslid (1) - bekrachtiging van het politiecollegebesluit.
  4. Personeel. Omzetting arbeidsovereenkomst als Gesco naar arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur voor een personeelslid (2) - bekrachtiging van het politiecollegebesluit.
  5. Personeel. Omzetting arbeidsovereenkomst als Gesco naar arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur voor een personeelslid (3) - bekrachtiging van het politiecollegebesluit.
  6. Personeel. Kennisname van het ontslag door een personeelslid.

Labels