Politie Zuiderkempen (Herselt-Hulshout-Westerlo) zoekt: Verkeerskundige (niveau B)

Voltijds, contract bepaalde duur van 12 maanden in aanloop naar een statutaire betrekking.

U fungeert als aanspreekpunt voor verkeersgerelateerde vragen in het werkingsgebied van politie Zuiderkempen. U heeft een belangrijke adviesfunctie zowel intern de politiezone als extern met de partners van de politie (gemeentebesturen, burger, aannemers,…). Als verkeerskundige maakt u deel uit van een dynamisch team dat meewerkt aan de veiligheid en leefbaarheid op het grondgebied van de politiezone.

Aanwervingsvoorwaarden: U heeft een diploma dat toegang geeft tot de functies van niveau B. U vertoont een bijzondere interesse voor het verkeersaspect.

Ons aanbod: een aangename en dynamische werkomgeving, interessante vakantieregeling, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer woon-werkverkeer.

De aanvangswedde wordt vastgesteld in de weddeschaal BB1 (25.305,15€ minimum tot 37.666,56€ maximum aan de huidige indexcoëfficiënt).

Functiebeschrijving + Solliciteren: enkel via www.jobpol.be (burgervacatures - Ref n: G 5042 N 17 05) tot en met 19-11-2017

Bijkomende info en het volledige functieprofiel kan u verkrijgen bij Politie Zuiderkempen, dienst HRM, de Merodedreef 15, 2260 Westerlo (tel. 014/53 96 07 of hrm@politiezuiderkempen.be)

Labels