Maak vanaf 1 september je afspraak online bij de politie Zuiderkempen

Wie een klacht wil indienen of een aangifte wil doen op het hoofdcommissariaat te Westerlo of in de politiepost te Westmeerbeek kan vanaf 01 september 2021 zelf online een afspraak maken.

Daarmee wil de politie Zuiderkempen haar dienstverlening verbeteren. Afspraken kunnen alleen gemaakt worden wanneer het gaat om aangiftes en meldingen waarvoor de politie niet ter plaatse moet komen.

Bij dringende politiehulp waarbij snel een politieploeg ter plaatse moet komen, bel je nog steeds het gratis nummer 101!

Maak een afspraak

De voordelen van een afspraak zijn uiteenlopend: de wachttijd kan tot een minimum beperkt worden en de politieambtenaar kan een reëel tijdsslot bepalen dat afhankelijk is van het onderwerp van de aangifte. Je kan daarenboven zelf een moment inplannen dat jou het beste uitkomt. Je wordt daarbij ook op voorhand geïnformeerd over welke documenten je dient mee te brengen naar het politiekantoor.

 

In het Veiligheidscentrum te Westerlo zullen er ook nog momenten met vrije inloop zijn. Hierbij moet je wel rekening houden met mogelijk lange wachttijden.

In de politiepost te Westmeerbeek kan je vanaf 01 september enkel nog op afspraak terecht.

Een afspraak maken doe je via de website van de politie Zuiderkempen. Ook voor de openingsuren van beide commissariaten kan je op de website terecht.

Lukt het maken van een afspraak niet? Wij blijven uiteraard telefonisch bereikbaar! Om een afspraak te maken kan je ons bellen op het algemeen nummer 014 539600.

 

Ten slotte geven we ook nog graag mee dat je voor bepaalde misdrijven zelfs geen verplaatsing meer hoeft te maken, maar gebruik kan maken van het virtuele loket Police-on-web.

Labels